Garage Metz

Garage Metz

Brommobiel dealer Zaandstad

Welkom op de site van Garage Metz, de brommobiel specialist uit Assendelft. Wij zijn uw officiële AIXAM dealer in de regio Zaanstad en gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van nieuwe en tweedehandse brommobielen / 45 km auto's. Of u nu op zoek bent naar een ruime, een compacte of een sportieve Aixam-brommobiel, Garage Metz in Assendelft heeft het allemaal. Wij adviseren u graag in het brommobiel dat het beste bij u past!

Ruim assortiment AIXAM brommobielen

AIXAM dealer Metz biedt u een brede range van producten: van de AIXAM City, Coupé en Break tot aan budgetvriendelijke Minauto. Een AIXAM staat voor veilig en comfortabel vervoer. De nieuwe Sensation-lijn maakt de 45 km auto eindelijk volwassen; een krachtige en stillere motor zorgt voor een optimaal rijcomfort en de betrouwbaarheid blijft hoog zoals we van AIXAM gewend bent.
Tip: vraag hier de gratis brochure aan van de nieuwe AIXAM modellen!

Financiering en onderhoud

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen. Wij onderhouden AIXAM brommobielen, maar ook alle andere merken. Ook financiering behoort tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Bel ons op 075 – 687 12 14 of kom langs bij onze garage in Assendelft.  

AIXAM: uniek in veiligheid en design

AIXAM is marktleider in de productie en verkoop van brommobielen in Europa. Het uitgebreide assortiment 45 km auto’s onderscheidt zich op het gebied van design en veiligheid. AIXAM legt de lat hoger legt dan wettelijk vereist om u als klant het beste te bieden in veiligheid en comfort en als enige fabrikant is AIXAM geslaagd voor alle veiligheidstesten. Wilt u niet alleen een veilige, maar ook een mooie 45 km auto rijden? Die qua design niet onder doet voor ‘normale’ weggebruikers?
Bekijk de nieuwe modellen van AIXAM en laat u verleiden door het innovatief en moderne design.

Zelf ervaren? Kom snel langs voor een proefrit en laat u verrassen door de looks en het rijcomfort van een AIXAM brommobiel.